00.275 mensen zijn al geïnspireerd

Het doel is 10.000. Ben jij de volgende?

Wat kan ik doen als werkgever?

Wilt u ‘het beste jongetje of meisje van de klas’ gemotiveerd houden? Of heeft u geen zin in niet functionerende of gedemotiveerde medewerkers? Laat uw medewerker(s) dan een loopbaantraject volgen bij GEWOONcoachen.

Wij vinden dat medewerkers regelmatig een loopbaancheck moeten uitvoeren. Wat zijn hun ambities over 2 jaar? Zitten zij nog op de juiste plaats? Net als een APK voor hun auto. Ze wachten daarmee toch ook niet tot dat ze stil langs de weg komen te staan?
Een loopbaantraject kan individueel worden gegeven. Maar ook in groepen van ca. 5 – 10 personen. In groepen gaan wij twee dagen intensief met elkaar aan de slag afgewisseld met persoonlijke coachingsgesprekken. Incompany behoort dus ook tot de mogelijkheden.

In het geval van groepen werken wij altijd met een tevredenheidsbonus. Dan weet u zeker dat de trainer(s) hun uiterste best doen omdat zij extra worden beloond bij een goede beoordeling van de deelnemers!

Wilt u een loopbaantraject graag aanbieden aan uw medewerkers? Dat vinden wij pas goed werkgeverschap! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen om maatwerkafspraken te kunnen maken.