00.275 mensen zijn al geïnspireerd

Het doel is 10.000. Ben jij de volgende?

Filosofie

Onze missie is om 10.000 mensen te inspireren na te denken over hun loopbaan. Te vaak zien wij mensen die zichzelf tekort doen in hun loopbaan. Dat is zonde, want met een paar gesprekken krijg je het inzicht dat jij nodig hebt en wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen. Daar worden jij en ook je eventuele werkgever beter van.

Heb jij een vraag over jouw loopbaan? En heb je GEWOON een structuur nodig, geboden door iemand met veel ervaring? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij denken niet alleen met jou mee, maar nodigen je vooral uit om te DOEN. Niet op een zweverige manier, maar gewoon door concreet en resultaatgericht aan het werk te gaan. Coachen is tenslotte een werkwoord. Met persoonlijke aandacht en maatwerk stemmen we de opdrachten en oefeningen af op jouw vraag.

Loopbaancoach Peter Blokhuis is de drijvende kracht achter GEWOONcoachen. Hij doet dit niet alleen en beschikt over een groot netwerk van professionele (loopbaan)coaches. Deze collega’s onderschrijven de principes van GEWOONcoachen en zijn allemaal Noloc gecertificeerd.

Hoewel loopbaancoaching een vak is, moeten we het beroep van coach ook niet te ingewikkeld maken. JIJ bent aan zet en jij gaat aan het werk. Dat is GEWOONcoachen; niets meer, niets minder… punt!